Генерација 2014/2015.

ШКОЛСКА 2014/2015. ГОДИНА  1. РАЗРЕД

ТЕМАТСКИ ДАН – 22. април, ДАН ПЛАНЕТЕ ЗЕМЉЕ, 2015. године.  Занимљив дан. Обратили смо се човеку у име животиња које живе у води, у земљи, у ваздуху и под земљом. Рекли смо у име тих животиња колико је тешко живети у загађеној средини. Написали смо песме нашој драгој Земљици. Писали смо драмске текстове и приказали их другарима.. Решавали смо математичке задатке где смо осим што смо вежбали сабирање и одузимање сазнали и колико је важно да рециклирамо. Направили смо плакате подршке нашој вољеној  планети. Правили смо уметничка дела од рециклираног материјала. писали смо еко- поруке за наше суграђане, а потом смо их делили суграђанима и лепили на одговарајућа места. на крају смо очистили наше насеље од смећа које неодговорни бацају свуда. То је био занимљив, испуњен и успешан дан.

 

Ускршњи вашар  – април, 2015.

Продајна изложба радова ученика.

 

СРЕЂИВАЊЕ УЧИОНИЦЕ – фебруар, 2015.

На новогодишњем вашару смо прикупили средства за уређење учионице, али то није било довољно за оно што смо планирали, па су неки родитељи помогли и материјално. Родитеељи су окречили и осликали учионицу, поправили осветљење и прозоре. Хвала дивним родитељима мојих драгих ученика.

 

НОВОГОДИШЊА ПРИРЕДБА    25.12.2014.

У приредби су учествовали сви ученици из одељења. Текстови узети са интернета и прилагођени нашим потребама. Нашу малу приредбицу помно су пратили родитељи, баке, деке, бате секе, тетке, ујке, понека комшиница….  Било је весело и незаборавно.

 

РАДИОНИЦА РОДИТЕЉИ И УЧЕНИЦИ – Израда новогодишњих украса.

12. 12. 2014.

Шта се све може кад се мале и велике руке сложе.

Направили смо радионицу са родитељима на којој смо израђивали новогодишње украсе за продајну изложбу. Циљ нам је био да прикупимо новчана средства за сређивање учионице.